Tuinonderhoud: van grote tot kleine klussen

U kan uw tuinonderhoud in Herent en omgeving ook uitbesteden aan Tuinaannemer Kristof Carrière! Wij werken namelijk graag in de tuin en voorzien uw tuin graag van een nieuwe look. Het onkruid uit de tuin zorgt er al voor dat uw tuin er weer als nieuw uitziet.

Snoeiwerk

Het is daarnaast ook belangrijk dat uw tuin goed wordt bijgehouden, wat dacht u van het snoeiwerk? Als u zelf een drukke baan heeft, dan heeft u misschien geen tijd om zelf de boeken in te duiken om te kijken wanneer uw tuin weer nodig gesnoeid moet worden.

Daarom kunt u het onderhoud aan de tuin nu aan ons uitbesteden. Wij zorgen er graag voor dat uw tuin er weer mooi bij staat wanneer u thuis komt van een lange dag werken. U kunt dan lekker in de tuin gaan zitten en genieten van een mooie afgewerkte tuin.

Grasmaaien, onkruid wieden, snoeien?

Misschien wilt u ook graag dat wij het gras voor u maaien, het onkruid wieden en de bomen op tijd komen snoeien? Ook dit kan u aan ons overlaten. Wij komen dan een aantal keer per jaar bij u om de tuin te onderhouden. Wij weten namelijk precies wanneer de beste snoeimaand is.

Wilt u gebruik maken van onze diensten en wilt u graag dat wij uw tuin komen onderhouden? Dan kunt u Tuinaannemer Kristof Carrière uit Herent contacteren via de contactpagina. Kristof Carrière is werkzaam in de volgende regio's: Leuven, Aarschot, Zaventem, Heist-op-den-Berg, Rotselaar, Haacht, Kampenhout Tienen en Tielt-Winge. Maar ook daarbuiten kan u hem contacteren.

Back to Top