• slide1
  Welkom bij
  Tuinen Kristof Carrière
  Jouw ervaren tuinaannemer
  in Herent
  Contacteer ons
 • slide1
  Welkom bij
  Tuinen Kristof Carrière
  Jouw ervaren tuinaannemer
  in Herent
  Contacteer ons

Onze expertise

Tuinaanleg

Tuinaanleg

Met onze professionele tuinaanlegdiensten, gevestigd in Herent en werkzaam in de ruime regio rond Leuven, Aarschot, Heist-op-den-Berg, Rotselaar, Haacht, Kampenhout, Tienen, Tielt-Winge, Sint-Truiden, Hasselt, halen we het maximale uit jouw buitenruimte.
Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Tuinen Kristof Carrière is er trots op om zowel kleinere stadstuinen als grotere villatuinen van een grondig onderhoud te voorzien. Onze toegewijde tuinmannen en -vrouwen hebben de kennis en ervaring om elke tuin nieuw leven in te blazen.
Klinkerwerken

Klinkerwerken

Bij Tuinen Kristof Carrière bieden we klinkerwerken die in elke uithoek van uw voor- en achtertuin kunnen worden uitgevoerd. Klinkers zijn ideaal voor de aanleg van je oprit, waardoor jouw huis de perfecte toegankelijkheid krijgt.
Afsluitingen

Afsluitingen

In je tuin volledig tot rust komen kan alleen wanneer ook de juiste omheiningen of afsluitingen zijn voorzien. Deze functionele toepassingen bieden niet alleen extra veiligheid en privacy, maar dragen ook bij aan de algehele uitstraling van je buitenruimte.

Tuinen Kristof Carrière Jouw ervaren tuinaannemer in Herent

Ben je als particulier of bedrijf op zoek naar een deskundige tuinaannemer in Herent of ruime omgeving om jouw tuin of buitenruimte te transformeren in een groen paradijs of om je bestaande tuin in topconditie te houden?

Dan hoef je niet verder te zoeken, want Tuinen Kristof Carrière staat voor je klaar. Met jarenlange ervaring in de sector weet Kristof Carrière precies hoe hij jouw dromen en ideeën om kan zetten in een prachtige tuin.

Projecten op maat: Jouw wensen staan centraal

Bij Tuinen Kristof Carrière is maatwerk de norm. We zorgen ervoor dat elk project een hoogstaande afwerking krijgt en dat alle onderdelen voor een aangename tuin tot in de puntjes worden geplaatst. Wil je ook een omheining of afsluiting in je tuin? Geen probleem, wij kunnen de perfecte afsluiting kiezen die bij de stijl van je tuin en woning past, en deze stevig en duurzaam installeren.

Ben je geïnteresseerd in de diensten van Tuinen Kristof Carrière? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden, een vrijblijvende offerte op te stellen, een ontwerp te maken, of direct aan de slag te gaan met de werkzaamheden.

Onze troeven

 1. Jarenlange ervaring

  Met jarenlange ervaring in de sector weet Kristof Carrière precies hoe hij jouw dromen en ideeën om kan zetten in een prachtige tuin.

 2. Professioneel advies

  Onze tuinaanleg omvat een zorgvuldige plaatsing van planten, rekening houdend met hun specifieke behoeften.

 3. Tuinontwerp op maat

  Als veelzijdige tuinaannemer begrijpen we dat je tuin uniek is, en daarom nemen we jouw persoonlijke voorkeuren en ideeën als vertrekpunt.

 4. Groot of klein

  Tuinen Kristof Carrière is er trots op om zowel kleinere stadstuinen als grotere villatuinen van een grondig onderhoud te voorzien.

 5. Eenmalig of periodiek

  Of je nu op zoek bent naar een eenmalige opfrisbeurt of periodiek onderhoud gedurende het hele jaar, wij staan voor je klaar.

Neem contact op

Bel ons op 0479 40 54 31 of stuur ons een berichtje via het contactformulier.
Bovendien tonen we graag enkele van onze recente projecten.
We zijn actief in onder meer Leuven, Aarschot, Heist-op-den-Berg, Rotselaar, Haacht, Kampenhout, Tienen, Tielt-Winge, Sint-Truiden, Hasselt en ruime omgeving.

NEEM CONTACT OP 0479 40 54 31