Welkom bij Tuinen Kristof Carrière Jouw ervaren tuinaannemer in Herent


0479 40 54 31

Perfecte afsluitingen voor een compleet geheel

In je tuin volledig tot rust komen kan alleen wanneer ook de juiste omheiningen of afsluitingen zijn voorzien. Deze functionele toepassingen bieden niet alleen extra veiligheid en privacy, maar dragen ook bij aan de algehele uitstraling van je buitenruimte. Bij Tuinen Kristof Carrière in Herent heb je de keuze uit diverse materialen, zodat je zeker kunt zijn van een afsluiting die perfect past bij de omgeving en woning.

Stijlvolle omheiningen

Een omheining is allang niet meer slechts een functioneel element om je eigendom af te bakenen. Tegenwoordig zijn er tal van materialen op de markt waardoor de afsluiting een belangrijk onderdeel is geworden van het uitzicht en de uitstraling van uw woning en tuin. Een omheining als esthetisch stijlelement als het ware. Het is dan ook verstandig om grondig advies in te winnen bij uw tuinaannemer om de juiste keuze te maken.

Tal van mogelijkheden

Bij Tuinen Kristof Carrière vindt u diverse opties, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur, de stijl van uw tuin en uw budget. Alle soorten afsluitingen worden vakkundig geplaatst, zodat u er vele jaren van kunt genieten. U kunt onder andere kiezen uit: 

  • Metalen afrastering of de bekende Bekaertdraad
  • Houten panelen
  • Betonnen structuurplaten
  • Omheiningen van kastanjehout
  • Steenkorven
  • En nog veel meer...

Tuinafsluiting als onderdeel van totaalplaatje

Tuinen Kristof Carrière biedt een totaalaanpak voor jouw tuin. Vanuit Herent zijn wij in staat om een volledige tuinaanleg te verzorgen, inclusief de plaatsing van de omheiningen. Dit betekent dat je slechts één aannemer hoeft aan te spreken voor het creëren van een prachtige groene oase waarin je volledig kunt ontspannen.

Gratis offerte tuinafsluiting

Wil je jouw tuin volledig naar jouw wensen en behoeften vormgeven? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Tuinen Kristof Carrière. Onze zaakvoerder, Kristof Carrière, komt graag bij jou langs om je project te bespreken en je van bijkomend advies te voorzien. Bel ons op 0479 40 54 31 of stuur ons een berichtje via het contactformulier. Bovendien tonen we graag enkele van onze recente projecten. We zijn actief in onder meer Leuven, Aarschot, Heist-op-den-Berg, Rotselaar, Haacht, Kampenhout, Tienen, Tielt-Winge, Sint-Truiden, Hasselt en ruime omgeving.