Tuinaanleg met oog voor detail

Tuinen Kristof Carrière - Tuinaanleg

Tuinaanleg vraagt heel wat ervaring als u wilt dat het op een professionele manier gebeurt. U dient te weten wanneer welke planten bloeien en wanneer deze gesnoeid moeten worden om het beste resultaat te behouden.

Gedetaileerd plan of schets

Tuinaannemer Kristof Carrière zorgt voor uw tuinaanleg in Herent en omgeving. U kunt uw wensen doorgeven via een gedetailleerd plan van de architect of wij kunnen samen met u een schets maken die wij dan daarna minutieus uitvoeren.

Plaatsing van de planten

Daarnaast kijken wij er naar welke planten veel zon nodig hebben en hoe de stand van de zon in uw achtertuin of voortuin is. Dit zijn namelijk allemaal aspecten waar rekening mee gehouden moet worden. Gelukkig kunnen wij u vertellen welke planten geschikt zijn voor uw tuin en welke onderhoudswerkzaamheden hierbij horen.

Wilt u gebruik maken van onze diensten en wilt u graag dat wij uw tuin komen aanleggen in Herent en omgeving? Dan kunt u Tuinaannemer Kristof Carrière best vandaag nog contacteren. Kristof Carrière is werkzaam in de volgende regio's: Leuven, Aarschot, Zaventem, Heist-op-den-Berg, Rotselaar, Haacht, Kampenhout Tienen en Tielt-Winge. Maar ook buiten deze regio kan u hem contacteren.

Back to Top