Afsluitingen op maat van uw wensen

Tuinen Kristof Carrière - Afsluitingen

Een afsluiting of omheining is al lang niet meer louter functioneel. Naast privacy en bescherming voor familie en huisdier zorgt het steeds meer en meer voor dé persoonlijke toets aan uw tuin. Bij de keuze van het type afsluiting wordt dan ook rekening gehouden met de stijl van uw tuin en uw huis.

Geschikte afsluiting

Op zoek naar geschikte afsluitingen in Herent en omgeving? Tuinaannemer Kristof Carrière staat in voor de levering en plaatsing van verschillende types afsluiting. Dat kan gaan van een metalen afrastering (de zogenaamde Bekaertdraad), houten panelen, betonnen structuurplaten en kastanjehouten omheining tot steenkorven.

Contacteer ons

Wilt u graag dat Kristof Carrière uit Herent eens bij u langskomen om samen met u te bekijken welk type afsluiting bij uw tuin past en om een gratis offerte op te maken? Dat kan door te surfen naar de contactpagina en het formulier in te vullen. Kristof Carrière is werkzaam in de volgende regio's: Leuven, Aarschot, Zaventem, Heist-op-den-Berg, Rotselaar, Haacht, Kampenhout Tienen en Tielt-Winge. Maar ook voor werken daarbuiten kan u hem contacteren.

Back to Top