Kristof Carrière, uw tuinaannemer in Herent en omgeving

Kristof Carrière, uw tuinaannemer uit Herent is de aangewezen persoon als u eraan denkt om uw tuin vanaf nu aan te leggen of om uw tuin netjes te onderhouden. Hij werkt al twee jaar als zelfstandige en heeft daarvoor al vijf jaar ervaring opgedaan in de sector. Uw tuin is dus in goede handen. Moet uw tuin vanaf nul aangelegd worden? Geen probleem. Kom dan met het plan van uw architect bij ons langs en wij zorgen voor de precieze uitvoering. Of wij kunnen samen met u een schets opmaken, die wij daarna tot in de kleinste details uitvoeren.

Tuinonderhoud

Houdt u wel van uw tuin, maar niet van het tuinonderhoud? Geen probleem, wij nemen alles van u over, van het maaien van het gras tot het vellen van bomen. Wij halen onze neus voor geen enkele klus op.

Andere werken

Moet er een oprit aangelegd worden? Dan zorgen wij voor de klinkerwerken, een klus die heel precies moet gebeuren om later geen verzakkingen te krijgen. Of als er een afsluiting moet geplaatst worden bij u in de tuin, dan kunt u ook op ons rekenen.

Contact opnemen

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie of een offerte? Neem dan contact op met Tuinaannemer Kristof Carrière uit Herent. Kristof Carrière is werkzaam in de volgende regio's: Leuven, Aarschot, Zaventem, Heist-op-den-Berg, Rotselaar, Haacht, Kampenhout Tienen en Tielt-Winge. Maar ook voor werken aan uw tuin, afsluiting of klinkers daarbuiten kan u hem contacteren.

Tuinen Kristof Carrière - Herent

Ontdek onze referenties

Bekijk de projecten die we in het verleden al gerealiseerd hebben. Zo weet u meteen wat wij voor u kunnen betekenen.

Lees meer

Maak een afspraak

Wilt u graag een gratis offerte laten opmaken? Dan raden wij u aan om vandaag nog een afspraak vast te leggen.

Lees meer
Back to Top